top of page

Es renova la junta de l’AMPA

S’estrena un nou format d'organització: tres persones ocupen la presidència de l'AMPA i en comparteixen les responsabilitats.
1811_AMPA_Llop1OriolAutor2.jpg

ORIOL LLOP SARSANEDA
Comissió Comunicació AMPA

Logo AMPA.jpg
boto grafic.png

BLOG AMPA

Amb totes les fotos

AMPA

Després de dos anys de presidència per part de la Marta Estrada i el Josep Lluís Anguita, l'Assemblea de l'AMPA va votar a favor de l'única candidatura que es va presentar per presidir l'entitat durant el proper curs. 

Foto Nova Junta AMPA.jpeg

D’esquerra a dreta: Reyes Serra, Natàlia Riera, Oriol Llop, David Rovira, Mafalda Sánchez, Norma Salas i Susanna Itarte

La nova junta estrenarà un nou format d'organització basat a compartir les responsabilitats de la presidència entre tres persones. Es tracta de la Natàlia Riera, l'Oriol Llop i la Susanna Itarte, que es repartiran les diferents tasques que corresponguin a la figura de la presidència.

 

La Mafalda Sánchez continua com a tresorera de l'entitat. El David Rovira n'ocuparà la secretaria i la Norma Salas i la Reyes Serra ocuparan dues de les vocalies de la junta.

 

Les prioritats marcades per la nova junta es van detallar a l'Assemblea del passat 11 de novembre. Amb el suport de prop d’una quarentena de delegats de curs i de classe, tothom va coincidir en la importància d’aconseguir reutilitzar els llibres de lectura de l’ESO, continuar millorant la gestió de les paraescolars esportives, donar suport al servei DOP de l’escola, ampliar les activitats de formació dels pares per a una millor educació dels fills, crear una nova comissió de sostenibilitat i promoure la participació de les famílies de l’escola en activitats ludicoesportives durant el curs. I tot això sense oblidar el sopar solidari, el Mercat de Calaf, Sant Ponç o la missa familiar mensual.

 

Per a més informació, podeu consultar la presentació de les prioritats de la nova junta o el web de l’AMPA de CASP.

bottom of page