top of page

Volem celebrar la vida amb les famílies

Un puntal important a les nostres vides hauria de ser celebrar la vida. 
PerellóFerran.jpg

FERRAN PERELLÓ 
Director de Pastoral

PASTORAL

Molta gent estaria d’acord amb l’afirmació que val més una vida viscuda en profunditat, en plenitud, una vida amb sentit, que no pas una vida molt llarga. I si hi suméssim profunditat i longevitat, seria per a nota. Segurament podem fer algunes coses per propiciar la nostra longevitat, però mai no la podrem assegurar. El que sí que podem fer és cultivar la profunditat, el sentit, la plenitud de cada un dels moments que vivim. I, sigui quin sigui el moment vital, més alt o més baix, trobar el moment per respirar a fons i fer-nos conscients de la riquesa i de l’oportunitat que ens brinda cada dia. 

 

És molt necessari, atès el vertiginós ritme de molts de nosaltres, aturar-nos de tant en tant per poder prendre consciència d’on som, de com actuem, de què ens esgota i què ens empeny a seguir endavant, un moment per agrair o per demanar i demanar-nos perdó, un moment per celebrar que som vius i que estem en camí

 

Aquest camí de la vida no el fem sols, o no el fem sols del tot. La nostra vida és compartida, és relació, amb els pares, amb els fills, potser amb la parella, amb les nostres amistats, i amb molta altra gent amb qui ens creuem en el nostre dia a dia. També el fem acompanyats d’Aquell que els creients anomenem Déu. Aquest Déu ens coneix i espera que vulguem escoltar la proposta que té per a cadascun de nosaltres.

 

A l’escola volem oferir moments i espais que propiciïn aquesta petita aturada quotidiana i la celebració com a comunitat. Us vull parlar de dos espais que s’ofereixen a TOTHOM, a tot el que anomenem la COMUNITAT EDUCATIVA DE CASP, és a dir a l’alumnat, a mestres, professors, professores, administració, serveis, i –també, i sobretot– A LES FAMÍLIES

 

Acompanyeu el vostre fill, la vostra filla, nét, néta, nebot a l’escola? Si els dimecresveniu mitja hora abans de l’inici de les classes, us trobareu amb l’ACTIVA’T AMB JESÚS.

Voleu trobar un espai més llarg de temps en el qual celebrem la vida d’una manera molt cuidada, sentint-nos comunitat, agraint a Déu aquest regal que és la vida? Els diumenges a les 19.30 h celebrem l’EUCARISTIA FAMILIAR.

No sé si els qui llegiu aquestes línies sou gent valenta, ni si teniu ganes de trobar espais bons per al cor i l’ànima. Però si sou persones valentes i voleu trobes espais així, us convido que vingueu un dimecres qualsevol del curs a dos quarts de nou del matí (entreu per Casp, 25) i tasteu l’ACTIVA’T AMB JESÚS o un diumenge qualsevol a dos quarts de vuit a una EUCARISTIA FAMILIAR. Només un cop, per saber, com a mínim, de què us estem parlant. I, només si penseu que ha valgut la pena, repetiu-ho. 

IMG-20191117-WA0048
IMG_2018128_084940
IMG_20181031_082744
bottom of page