top of page

Què vam fer aquest estiu?

Al contrari del que podríem pensar, al juny no tot s’acaba. 
Oriol Codina.PNG
Aram Ruiz.jpg

ORIOL CODINA
Escola d'Estiu

ARAM RUIZ
GCCC

MENOF

Amb l’arribada de sant Joan, els llibres i les llibretes desapareixen de l’escola… però aleshores s’inicien nombrosos projectes de lleure, d’esport i d’aprenentatge d’idiomes. Escola d’Estiu, colònies, campaments, campaments esportius, estades en anglès a diversos països amb companys i companyes de la xarxa JE...

Fonamentalment, aquestes activitats tenen dos trets distintius: el voluntariat, segell de l’escola i de les activitats estiuenques que s’hi organitzen; i la visió educativa i pedagògica que tenen, centrant-se no només en l’engrescament dels infants sinó també en la seva formació.

Les dades per fer-nos càrrec de la magnitud de les activitats d’estiu a Casp parlen per elles mateixes. Enguany hi han participat prop de 800 alumnes i 195 educadors, dels quals 150 són voluntaris. 

L’arribada del bon temps a la nostra escola és sinònim de diversió, però sobretot de valors, creixement, experiències i records en bona companyia. Perquè us en feu una idea millor, hem demanat als protagonistes que comparteixin amb nosaltres les seves impressions i ens expliquin què és, per a ells, l’estiu a Casp. 

JORDI PEIRÓ
Edició vídeos

L'estiu a Casp.... Paraules

Anglès a l'estiu JE / Alumnes

Anglès a l'estiu JE/ Educadors

Campus Esportiu JE / Alumnes

Campus Esportius JE / Educadors

Campaments GCCC/ Alumnes

Colònies GCCC/ Alumnes

Grup Colònies i Campaments Casp / Educadors

Escola d'Estiu / Alumnes

Escola d'Estiu / Educadors

bottom of page