top of page

Infermeria escolar

A la infermeria de l'escola tenim cura de la salut i això significa que no ens limitem a atendre els alumnes, sinó a promocionar la salut per empoderar-los! 
Natàlia_Colina_retocada.jpg

NATÀLIA COLINA SANCHEZ 
Infermera escolar

EQUIP DE GESTIÓ

Per la infermeria de Casp passen molts alumnes, en algun moment o altre gairebé tots hi hem estat! De vegades és per fer-hi una consulta de salut, d'altres per algun malestar i, en ocasions, per algun incident (que siguin el menys possibles!).

Però per moltes consultes que hi hagi a la infermeria nosaltres no ens limitem només a assistir: l'objectiu del servei és la bona salut de tota l'escola! Les infermeres que hi treballem orientem, guiem i acompanyem totes les persones que s'apropen al nostre servei, i les que no, també! perquè totes formem part de la comunitat educativa de Casp!

191107_eg_infermeria 3.JPG

"La salut és el benestar físic, psíquic i social de qualsevol persona, i la capacitat de desenvolupar el nostre propi potencial de manera que puguem respondre de forma positiva als reptes que es presenten al nostre entorn. Per aquest motiu les tasques que fem a la infermeria van dirigides a fomentar estils de vida saludables."

A banda de la tasca assistencial sempre fem educació per a la salut, des de la prevenció i la promoció, atès que és essencial aprendre a tenir cura d'un mateix i saber prendre decisions amb criteri. Per aquest motiu les infermeres sempre us expliquem el perquè de les coses que fem, organitzem xerrades i tallers, formem part del grup Fem Salut! i ens coordinem amb altres entitats sanitàries externes a l'escola. D'aquesta manera donem sentit a la nostra feina i contribuïm a crear una escola promotora de salut, tan important per al nostre objectiu: veure créixer amb salut tots els nens, nenes i adolescents de Casp, la nostra estimada escola!

Salut per a tothom!!

bottom of page