top of page

Els pares i les mares de CASP se sumen a la campanya per un aire més net a Barcelona

Les escoles i associacions de famílies de Barcelona demanem a l’Ajuntament un nou model per tal de fer front a la contaminació a la nostra ciutat.
LauraNavarro.JPG

LAURA NAVARRO
Comunicació AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

681631424_780x439.jpg

La contaminació i els problemes de salut que es deriven de la seva exposició són una de les preocupacions principals dels ciutadans de Barcelona. Les últimes investigacions demostren que una exposició continuada a la contaminació pot provocar diferents afectacions a la salut.

L’exposició a la contaminació dels nostres fills i filles i la qualitat de l’aire que respiren han portat a les escoles i associacions de pares i mares de Barcelona a treballar conjuntament i demanar solucions a l’Ajuntament de la nostra ciutat.

A través de la Carta de les Escoles de Barcelona per un aire més net, 111 escoles i associacions de famílies, entre les quals es troba l’AMPA de Jesuïtes Casp, hem fet arribar a l’Ajuntament el nostre neguit per aquesta situació i hem demanat un nou model de gestió que doni solució al greu problema de salut pública que es deriva de la contaminació.

Tot i que s’estan duent a terme algunes iniciatives en aquest sentit, considerem que no són suficients i demanem a l’Ajuntament un treball més exhaustiu dirigit a protegir les persones més vulnerables de la nostra ciutat, com són els nostres infants i joves.

Per a més informació, podeu contactar amb el grup de pares i mares implicats en aquest projecte a través de l’adreça electrònica de l’AMPA (ampa.casp@fje.edu) o bé accedir a la Carta de les Escoles de Barcelona per un aire net i consultar els nivells de contaminació atmosfèrica a les escoles de la ciutat de Barcelona.

word_art_2.png
bottom of page