top of page

75 edicions del Dia de l’Antic

La celebració del 75è Dia de l’Antic Casp va estar marcada per molts records i sorpreses i pel llançament de dues campanyes destinades a la comunitat de l’escola.
201811_AnticsAlumnes_VizcarroMarc.jpg

MARC VIZCARRO ROSENDO
Vicepresident Antics Alumnes Casp. Promoció 2002

Antics Alumns Casp

Som antics perquè som de Casp

Programa Dia de l'Antic

boto fotos.png

+ Fotos Dia de l'Antic

Homenatge a Raimon Algueró

logo rodo antics casp copia.png

ANTICS ALUMNES

El passat 9 de novembre va servir perquè tots els antics alumnes celebréssim una efemèride molt singular. El moment en el qual tots es retroben: el Dia de l’Antic arribava a la seva 75a edició, i des de l’Associació vam voler estar l’alçada del moment amb una celebració que, per tot el que hi va succeir, passarà a la història de l’escola.

 

Ja el dia anterior, una setantena d’assistents va poder gaudir d’una conferència excepcional. Maria Eugènia Gay, antiga alumna de la promoció 1993 i degana del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, va pronunciar la conferència “El paper de l’advocacia en la defensa dels drets de les persones”. Prèviament, els antics presidents de la junta Mercè Rey, Antoni Martínez i Carme Llasat van participar d’una taula rodona on es destacava el poder dels antics alumnes per incidir en problemàtiques socials d’actualitat. Però el més destacat encara havia d’arribar.

 

L’endemà, divendres 9 de novembre, es va llevar plujós, però de mica en mica vam anar escalfant un dia que va deixar moments màgics en la retina dels antics alumnes. Durant l’acte de celebració del 75è Dia de l’Antic l’Associació va presentar un baix relleu en record de l’estimat Raimon Algueró, una obra de l’escultor i antic alumne de Casp, Lau Feliu, que es penjarà al vestíbul de l’escola, i que vol servir perquè les futures generacions el recordin. Ell mateix va encarregar-se de presentar els motius que l’havien inspirat: estima, estima, estima, una frase molt repetida per en Raimon, i les muntanyes de Montserrat, una de les seves passions. L’associació també va encetar una crida entre els antics alumnes perquè col·laborin en el finançament de l’obra.

 

L’acte de celebració va finalitzar amb el Premi Carrasco i Formiguera atorgat a la Fundació Salut Alta per la seva dedicació a les famílies en risc d’exclusió del barri de La Salut de Badalona. El premi, que duu el nom de l’antic alumne il·lustre Manuel Carrasco i Formiguera, va ser lliurat pel seu fill, Raimon Carrasco. La festa va continuar al pati, on els antics alumnes van gaudir de música en directe, l’aperitiu gratuït tradicional i una selecció de tapes premium i barra de cocteleria que van permetre els més joves allargar la nit. Això sí, els que la van tancar la nit van ser els antics alumnes que celebraven aniversaris assenyalats. Ells, com cada any, van compartir records, vivències i anècdotes de tota una vida durant el sopar de celebració que posava punt i final a la 75a edició del Dia de l’Antic Casp.

Campanya #SomAnticsCasp

Durant l’acte es va presentar una nova iniciativa de l’Associació. La campanya #SomAnticsCasp vol despertar el sentiment de pertinença entre els antics alumnes. I ho farà amb la participació de nou antics alumnes que han participat en entrevistes breus on ens destacaran les anècdotes i records dels seus anys a l’escola. Dani Alegret, Jaume Padrós, Albert Guinovart, Griselda Serra, Oriol Llop, Núria Ortín, Roger Colomé, Maribel Bergés i Jaume Nogué són els antics alumnes que hi han participat.

Vols participar en el record del Raimon Algueró?

Tant si ets antic alumne, mare, pare, professor/a de l’escola, o si només el vas conèixer, sabràs que en Raimon era especial. Necessitem la teva ajuda perquè el seu record perduri. Si vols fer un donatiu a l’Associació t’expliquem el que has de fer:

 

  1. Enviar un missatge de correu electrònic antics.casp@fje.edu A l'assumpte del correu cal que hi posis 'donatiu Raimon Algueró'. Al cos del correu indica el teu nom i la quantitat que vols donar(a partir de 10 €). Si vols, també ens pots indicar de quina promoció ets.

  2. Fer una transferència bancària amb la quantitat que has indicat que vols donar. Al concepte de la transferència cal que hi escriguis el teu nom i cognoms. El número de compte bancari per fer la transferència és: ES76 0182 4618 1902 0001 5142.

  3. També pots fer el donatiu a la Secretaria de l'Associació (a l'escola) en persona, o en els esdeveniments que organitza l'Associació (Dia de l'Antic, Casp Rock, etc.)

bottom of page