top of page

El Casp25 es transforma

Arriba un nou Casp25, una bona eina de comunicació per a una escola que es transforma i que ho vol compartir.
1118_ESCOLA_El Casp25 es transforma_Andr

MAITE ANDREU BELTRAN
Directora General

Equip de redacció Casp25

Maite Andreu, Anna Bachs, Alba Campos (alumna), Mònica Carreras, M. Jesús Culleré, Oriol Llop (AMPA), Mariona Molina, Pol Moncunill (alumne), Ferran Perelló, Juanjo Redondo, Palmira Rodríguez, David Ros, Mercè Sabaté, Marina Trujillo (alumna), Laura Turull, Marc Vizcarro (Antics Alumnes)

Editorial

Una vegada ha acabat el primer trimestre del curs i amb l’esperit de Nadal en els nostres cors, arriba el Casp25, la nostra revista. Ara rebrem el Casp25 cada trimestre, amb un nou format, respectuós amb el medi ambient i accessible des dels dispositius mòbils, amb continguts i espais diferents. Hem de passejar pels seus articles, fotografies, vídeos... ens hi hem d’acostumar. A uns els agradarà més i a altres menys que el que teníem fins ara, però el Casp25 es manté fidel al seu objectiu de ser un canal de comunicació entre els que formem l’escola de Casp, i també una manera perquè ens coneguin des de fora. 

 

Jesuïtes Casp és una escola que any rere any es va transformant per acompanyar millor el creixement i la formació dels nostres alumnes. En aquest procés de canvi, és clau que sapiguem comunicar bé el que estem fent, que expliquem les noves maneres de treballar a les aules o d’avaluar, que compartim els  reptes que educadors, alumnes i famílies tenim davant nostre.

 

Per això, en el Casp25 anirem trobant la veu dels diferents àmbits de l’escola; etapes educatives, equips de gestió, alumnes, pares i mares a través de l’AMPA, Antics Alumnes. Aquest nou Casp25 serà possible gràcies a un equip de redacció que ens representa a tots i que ha pres el repte amb gran il·lusió i esperit de servei.

 

Volem continuar entenent la comunicació com un element clau de la nostra escola i estem segurs que el Casp25 hi contribuirà, sent un espai de trobada de tota la comunitat educativa. Per això, la nostra intenció és anar avançant, com hem fet aquest curs amb un Espai Famílies millorat i renovat i amb una presència més forta a les xarxes socials. No dubteu del nostre compromís en aquest sentit perquè estem convençuts que estendre ponts de comunicació i treball conjunt entre famílies, alumnes, educadors i antics alumnes ens dona força i permet transmetre la identitat i el projecte de la nostra escola.

 

Aprofito per comunicar-vos una bona notícia que hem rebut només fa unes setmanes i que premia el nostre esforç de transformació dels darrers anys. Així, el Departament d’Ensenyament ha reconegut públicament Jesuïtes Casp com un centre que desenvolupa un projecte d’innovació pedagògica consolidat a totes les etapes. Estem agraïts per aquest reconeixement que ens esperona a continuar treballant per a la millora de la qualitat educativa de la nostra escola. 

 

Espero que gaudiu d’aquest Casp25 i us desitjo a tots i a totes un bon Nadal.

bottom of page