L’Àlbum MAGIS

A pastoral hem rebut l'Àlbum MAGIS, un recull de testimonis de persones que responen una crida. 
1811_Pastoral_PerellóFerran.jpg

FERRAN PERELLÓ JIMÉNEZ
Director de Pastoral

Pastoral

El lema, les Línies de Força

 

Tots coneixeu el lema d’aquest curs: “És per a tu”. Ens convida a escoltar la crida, a escoltar la pròpia vocació, a buscar com voldrem omplir la nostra vida perquè aquesta respongui a un sentit.

1811_PASTORAL_Foto_08.jpg
1811_PASTORAL_Foto_09.jpg

El lema de cada any forma part d’una àmplia proposta que anomenem Línies de Força, un conjunt d’activitats que ens han d’ajudar a ser persones conscients, compromeses, competents i compassives. Es basen en la proposta que va escriure fa ja 500 anys sant Ignasi de Loiola, els Exercicis espirituals, adaptada a la realitat escolar del segle XXI.

 

Aquest curs estem treballant de diferents maneres –adequades a cada etapa–aquesta recerca interior, fent referència a la crida que cadascú por escoltar. Al principi de curs vam sentir la proposta amb una cançó per a secundària i una cançó per als més petits, que ens convidava a respondre una crida que tots tenim a dins. 

llibre magis.jpg

L’Àlbum MAGIS

Una proposta transversal a la qual hem volgut respondre des de l’escola és trobar testimonis de persones que senten que estan vivint una resposta a una crida. 

 

Hem rebut un llibre, l’Àlbum MAGIS que té tot de fulls en blanc. Aquest llibre anirà corrent durant tot el curs per diverses escoles jesuïtes de Catalunya i de tota la península Ibèrica, i a mesura que passi per diferents escoles, hi podrem llegir en diversos idiomes el testimoni d’alumnes, mestres, professors i professores i exalumnes que estan vivint la seva resposta a una crida interior.

 

Us adjuntem els textos que ens han escrit diversos testimonis de la nostra escola: L'Eulàlia Ticó, la Mariana Gascón, una alumna de 1r de batxillerat, la Marta Romay, una exalumna, i l’Àlex Bota, un professor de l’escola. 

Eulàlia Ticó
Alumna de 5è de primària 

Marta Romay
Exalumna

Mariana Gascón
Alumna de 1r de batxillerat

Àlex Bota
Professor de l’escola