top of page

L’Àlbum MAGIS

A pastoral hem rebut l'Àlbum MAGIS, un recull de testimonis de persones que responen una crida. 
1811_Pastoral_PerellóFerran.jpg

FERRAN PERELLÓ JIMÉNEZ
Director de Pastoral

Pastoral

El lema, les Línies de Força

 

Tots coneixeu el lema d’aquest curs: “És per a tu”. Ens convida a escoltar la crida, a escoltar la pròpia vocació, a buscar com voldrem omplir la nostra vida perquè aquesta respongui a un sentit.

1811_PASTORAL_Foto_08.jpg
1811_PASTORAL_Foto_09.jpg

El lema de cada any forma part d’una àmplia proposta que anomenem Línies de Força, un conjunt d’activitats que ens han d’ajudar a ser persones conscients, compromeses, competents i compassives. Es basen en la proposta que va escriure fa ja 500 anys sant Ignasi de Loiola, els Exercicis espirituals, adaptada a la realitat escolar del segle XXI.

 

Aquest curs estem treballant de diferents maneres –adequades a cada etapa–aquesta recerca interior, fent referència a la crida que cadascú por escoltar. Al principi de curs vam sentir la proposta amb una cançó per a secundària i una cançó per als més petits, que ens convidava a respondre una crida que tots tenim a dins. 

llibre magis.jpg

L’Àlbum MAGIS

Una proposta transversal a la qual hem volgut respondre des de l’escola és trobar testimonis de persones que senten que estan vivint una resposta a una crida. 

 

Hem rebut un llibre, l’Àlbum MAGIS que té tot de fulls en blanc. Aquest llibre anirà corrent durant tot el curs per diverses escoles jesuïtes de Catalunya i de tota la península Ibèrica, i a mesura que passi per diferents escoles, hi podrem llegir en diversos idiomes el testimoni d’alumnes, mestres, professors i professores i exalumnes que estan vivint la seva resposta a una crida interior.

 

Us adjuntem els textos que ens han escrit diversos testimonis de la nostra escola: L'Eulàlia Ticó, la Mariana Gascón, una alumna de 1r de batxillerat, la Marta Romay, una exalumna, i l’Àlex Bota, un professor de l’escola. 

Eulàlia Ticó
Alumna de 5è de primària 

Marta Romay
Exalumna

Mariana Gascón
Alumna de 1r de batxillerat

Àlex Bota
Professor de l’escola

bottom of page