top of page

La NEI,
una gran oportunitat de canvi

L'escola que volem per al segle XXI pretén ser un nou model pedagògic que es fonamenta en la pedagogia ignasiana i creix amb les aportacions de la psicologia de l'aprenentatge i la neurociència. D’aquí sorgeixen les noves etapes educatives a les escoles de Jesuïtes Educació. 
FerrerSilvia.jpg

SILVIA FERRER LAFORGA

Directora Nova Etapa Intermèdia (NEI)

boto grafic.png

DÍPTIC NEI

NEI

Posar en marxa el projecte de la NEI a Casp és un pas molt important per a l’escola i un repte que tot l’equip d’educadors de secundària ha recollit amb il·lusió i ganes, perquè hi veiem l’oportunitat de passar a l’acció i entendre així l’educació com a punta de llança de la societat actual. 

La NEI desenvolupa el seu projecte educatiu a partir de l’educació vivencial per projectes i vol fomentar així l’autonomia, la creativitat i la cooperació dels nostres alumnes. Estem convençuts que aquesta forma de treballar en millorarà els resultats acadèmics i n’afavorirà les habilitats socials. Per tant, segur que potencia el seu creixement personal.

Volem alumnes més autònoms, que siguin protagonistes dels seus propis aprenentatges i que siguin capaços de veure la utilitat d’aquests aprenentatges en la vida real.

Volem millorar el clima a les aules, perquè esdevinguin zones agradables de treball on professors i alumnes aprenen i són capaços de treure tot l’esperit crític i creatiu de què disposen. Un lloc on l’alumne sigui el protagonista de l’aprenentatge i el professor l’acompanyant i guia d’aquesta feina.

Per tot plegat, doncs, la NEI a Casp és una gran oportunitat de canvi. 

bottom of page