top of page

Un carnaval de jocs

Heu vist mai un carnaval de jocs? La Oca, els escacs, l'UNO i el domino, entre d'altres, van envair el pati de l'escola durant la nostra celebració del Carnaval.
1812_PRIMARIA_AnnaBachs.jpg

PRIMÀRIA

Divendres 22 de febrer de bon matí, apareixia la mateixa notícia a tots els blocs de Primària: La Reina Carnestoltes ja fa de les seves! ens invita a celebrar el Carnaval i ens avisa que en breu rebrem instruccions. I és que tenim la tradició de fer: la setmana boja! Cada dia hem de venir a l’escola amb un motiu festiu. Quins nervis, quina intriga!

 

Aquest any, les consignes han arribat d’una manera especial. El Cicle Superior, organitzador de l’acte, les ha creat amb l’eina de programació visual Scratch. En Vincenzo Cipriani i en Lluís Payarols, alumnes de 5è, acompanyats de la seva tutora, han creat uns vídeos fantàstics per motivar com podíem venir de casa. 

ANNA BACHS I CLARÀ

Cap d’Estudis de Primària (de 3r a 6è)

1903_PRIMÀRIA_grafic_01B.jpg

Caps decorats amb barrets originals, mitjons i sabates de diferents colors, pijames i peluixos ben variats, colors ben llampants, i d’altres detalls van anar lluint durant la setmana boja. Ara bé, la gran majoria d’alumnes va destacar que la millor consigna havia estat anar amb pijama a l’escola. I no és d'estranyar! Fins hi tot alguns mestres s’hi van animar.

S’apropava la tarda de divendres de carnaval, on tot el MOPI i Primària ens trobaríem al pati per celebrar plegats la gran festa. Durant els dies prèvis, i a les hores de plàstica, tots els cursos s’afanyaven a tenir les disfresses preparades. Cada curs havia de crear manualment algun element característic de la seva disfressa: peces d’escacs, ales i becs d’oca, cartes de l’UNO, fitxes del quién es quién, scrabble,... per tota l’escola es respirava il·lusió i entusiasme. També bastant nerviosisme per saber si les disfresses ens quedarien bé, aconseguint un ohhhh! de la resta de companys.

 

I finalment, va arribar  el gran dia! Acompanyats d'una reina Carnestoltes molt marxosa, vem celebrar un Carnaval de jocs, on els grans de la Primària van ser els amfitrions i van marcar el pas de la fantàstica Rua.

bottom of page