top of page

Trobada de l’Equip de Gestió

L’equip de Gestió ens hem trobat per formar-nos, informar-nos i compartir.
Rodríguez_Curto,_Palmira_B.jpg

PALMIRA RODRÍGUEZ CURTO
Comunicació

Vídeos realitzats per Merche Gil

boto grafic.png

EQUIP DE GESTIÓ

Les persones de gestió de l’escola hem passat un matí tots junts, com l’equip que som. Nosaltres fem tasques molt diferents i ens costa trobar moments per saber els uns dels altres. El passat dimecres 6 de març vam tenir l’oportunitat de posar-hi remei, amb l’esforç organitzatiu que això representa. Segurament ens vau trobar a faltar perquè participem en tota la vida escolar de manera silenciosa però que es fa molt evident quan no hi som.  

 

Vam iniciar la jornada amb un repte enginyós i divertit, una “escape room” al voltant de la vida de sant Ignasi. Tot el muntatge a la capella del 5è pis es va poder fer gràcies al Ferran Perelló i al Quim Fernández-Díaz.

escape room_2.jpg

La part informativa del matí va estar a càrrec de Maite Andreu, Montse Durany, Lucas Ruiz i Marc Rivas. Amb l’objectiu de compartir on som i el que hem avançat junts, d’analitzar el context actual, d’explicar la posada en marxa del procés de reflexió i estratègia per “Aprofundir l’H2020” i de ser conscients sobre com hi contribuïm des dels equips de gestió.

Trobada_Equip_Gestió_2_montse.PNG
Trobada_Equip_Gestió_3_montse.PNG

“L’art de la transversalitat” és el títol de la formació que vam rebre de mans Julio Adell. Ens va fer participar en una dinàmica per reflexionar sobre quines accions podem realitzar per mantenir i augmentar la transversalitat com a equip de gestió. Partim de la base que amb aquesta cultura de transversalitat els obstacles són més senzills de resoldre i els reptes són més fàcils d’assolir. Hem rebut el retorn d’aquesta formació per part del Julio i ens veu com un equip amb ganes d’aprendre, amb capacitat d’agrair, amb un potencial que hem de cuidar, amb bones persones i amb alegria. No està gens malament!

transversalitat_5.jpg

Per acabar, vam dinar tots junts en un entorn proper però diferent. Una manera d’acabar la jornada amb bon sabor de boca.

dinar_1.jpg

Valoració dels participants

Lourdes Bracons (Infermeria)

Per a mi ha estat una trobada totalment nova que no he fet en altres llocs de treball. Aquesta trobada m'ha aportat més proximitat envers les persones de serveis generals tot i que les coneixia, però la trobada encara m'ha apropat més a ells. També he observat ganes d'aportar tots plegats, d'ajudar, col·laborar i participar en tot moment. Ja no afegeixo res més perquè ha estat genial!

Jordi Mayoral (Consergeria)

El 6 de març el personal que configurem l’equip de gestió de l’escola Casp vam afrontar la jornada laboral amb uns paràmetres ben diferents dels habituals. Sota el lema de “L’art de la transversalitat” vam compartir plegats unes hores de formació, amb un component més emocional que tècnic, entre activitats de caire lúdic i xerrades. D’una manera amena i distesa vam anar prenent consciència que empatitzant o donant un cop de mà quan és necessari, o bé sent capaços de posar-nos en la pell de l’altre en una situació complicada, humanitzem i donem un sentit ampli a l’esforç que diàriament realitzem perquè la nostra escola funcioni i surti endavant.

En definitiva, una experiència recomanable que, a més, et dona l’oportunitat de descobrir les persones que a vegades s’amaguen rere els companys i les companyes de feina. Ah! I per posar la cirereta al pastís, cloenda de l’esdeveniment amb un bon dinar, que ja sabem que la gastronomia és un gran catalitzador per afavorir les relacions socials!

Esther Moragas (Secretaria)

Una manera de veure el nostre comportament, maneres de fer en el nostre dia a dia, mitjançant la xerrada del consultor Julio vers la transversalitat. Dia diferent on t’adones del gran equip de persones que som, tant personalment com professionalment. Ha estat un plaer poder-ho compartir amb tots ells.

Montse Paz  (Secretaria)

Vull donar les gràcies al Joaquim i al Ferran per la bona tasca feta en l’"escape room"; vaig passar una fantàstica estona amb tots els meus companys i va ser molt divertit. 

Mònica Brualla  (Secretaria)

D'aquest dia diferent de formació i coneixement amb els qui passes moltes hores al dia m'enduc un dia en el qual he compartit la jornada amb els companys d'una manera diferent, perdent la individualitat per treballar en equip d'una manera distesa. Ha estat un matí agradable i divertit i del tot profitós. Ens hem de tenir més cura de nosaltres i amb els que passem part de jornada de treball. Moltes gràcies per aquest dia de feina tan profitosa!

Sònia Mambrilla (GePe)

Dimecres passat, dia 6 de març,  vam fer una aturada, ens vam permetre un temps per a nosaltres, per a l'equip, un respir. La trobada va ser divertida i enriquidora al mateix temps. Jugar aprenent podríem dir i compartint amb companys, uns companys que veiem normalment en tasques ben diferents i que molts cops ni coneixem. 

I la dinàmica amb el ponent, Julio Adell, va ser molt interessant, a banda de divertida i enriquidora pels continguts que tractava. N’estic molt agraïda per haver pogut compartir aquest espai amb els companys, per haver tingut l'oportunitat d'aturar-nos i gaudir junts d'un temps i d'una experiència enriquidors, tant a nivell personal com professional. Gràcies!!

Què
m'emporto?

bottom of page