top of page
athlete-woman-walking-exercise-on-rural-

La Jesuïtada 2021

Caminada popular per ajudar les famílies que pels efectes de la pandèmia pateixen dificultats econòmiques.
AMPA_Llop Oriol.jpg

ORIOL LLOP

Copresident de l'AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

Poques setmanes abans d’acabar les classes, totes les AMPA de les escoles dels Jesuïtes van decidir unir-se i organitzar conjuntament la que s’ha conegut com la Jesuïtada. En què consistia? Molt senzill. Es tractava de caminar amb la teva família o els teus amics des d’una escola dels Jesuïtes fins a una altra. Es podia triar el recorregut.

CASP sortida.jpg

Sabeu quantes escoles dels Jesuïtes hi ha a l’entorn de Barcelona? Doncs fins a 7 escoles! Aquí les teniu: Jesuïtes CASP, Jesuïtes Clot, Jesuïtes Gràcia, Jesuïtes Sant Gervasi, Jesuïtes Sant Ignasi, Jesuïtes Bellvitge i Jesuïtes Poble Sec.

Més de 150 persones van participar de l’activitat sortint de la seva escola o d’altres escoles i fent el recorregut que els va semblar més adient.

La gran majoria ho van fer caminant però hi va haver un grup d’aficionats al ciclisme de l’escola de Jesuïtes Clot i algunes famílies de Sant Ignasi que es van animar a fer la seva pròpia ruta amb bicicleta.

I també cal reconèixer la bogeria de dos pares, un de CASP i un de Jesuïtes Sant Gervasi, que van decidir fer tota la volta corrent. Van fer un total de 31 km corrent a bon ritme passant per totes 7 escoles. Les nostres fonts indiquen que passades algunes setmanes de la Jesuïtada encara pateixen cruiximents…!

A cada escola, o bé membres de l’AMPA o bé membres de la pròpia direcció de l’escola acollien els participants amb algunes begudes i galetes una vegada havien completat el tram que volien fer o simplement estaven de pas.

La majoria de participants van gaudir de la jornada tot esperant que l’any vinent es pugui organizar de nou amb més anticipació, més divulgació i que permeti aconseguir un objectiu molt evident: conèixer la xarxa d’escoles dels jesuïtes que hi ha a la nostra ciutat i fer pinya entre tots.

Fins l’any que ve!

​MÉS INFORMACIÓ

www.jesuitada.blogspot.com

ep CASP nous integrants de l_AMPA
ep CASP més caminadors
ep CASP delegats donant suport
ep CASP caminadors
ep CASP caminadors 6
Ciclistes a CASP
ciclistes a CASP 2
CASP sortida
CASP caminadors 5
Casp caminadors 3
CASP caminadors 4
CASP amics de Sarrià
CASP arribada
Bellvitge a CASP caminant
Casp caminadors 2
bottom of page