top of page
business-teamwork-join-hands-together-bu

És l’hora que els antics alumnes siguem més solidaris i inclusius que mai

L’associació d’antics alumnes renova la seva junta amb continuïtat en el tarannà, i ambició en els objectius: volem aportar més valor als associats, més serveis als antics alumnes, i ser més socials per a la comunitat de Casp.
202103_MarcVizcarro.jpeg

MARC VIZCARRO

President de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo rodo antics casp copia.png

ANTICS ALUMNES

El passat dia 16 de juny va prendre possessió la nova junta de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp, un equip de persones que porta l’escola al cor i que creu en el sentiment de pertinença al Col·legi com la força primordial que ens permetrà desenvolupar tota la feina que volem aportar a l’associació. Volem que segueixi sent una eina per donar servei als associats i als antics alumnes, però també a tota la comunitat de l’escola que, per un motiu o altre, comparteix aquest sentiment tan profund. Perquè tenim molt clar que és la comunitat la que ens fa ser qui volem ser. I per això l’actual mandat busca reforçar-ne el lligam. Tinc l’honor de presidir aquesta nova junta que pretén ser de continuïtat en el tarannà i ambiciosa en els objectius. La majoria dels que la integren ja en formaven part en anteriors mandats. Hi incorporem gent nova amb ganes de treballar i entusiasme pels projectes que volem dur a terme. Però no seríem on som si no fos pel lideratge de l’anterior president, l’Ignasi Fernández.

202106_novajunta.jpg

Amb l’Ignasi s’han assolit cotes de reconeixement de l’associació que feia temps que no es tenien. Ell va apostar per fer-la més present. Sota el seu mandat s’han reformulat i reforçat algunes de les activitats més nostrades, com el Dia de l’Antic Alumne i les conferències que s’hi celebren, amb convidats com Joan Rigol, Maria Eugènia Gay, Xavier Bonastre o, recentment, els doctors Jaume Padrós i Josep Maria Argimón. Però l’Ignasi també ha passat moments complicats, com la gestió de l’Associació en temps de Covid-19. En aquest període es van repensar moltes coses, com el mateix Dia de l’Antic Alumne. L’edició en línia celebrada el 2020 va aplegar gairebé 1.000 antics alumnes i el webinar que s’hi va fer ha derivat en un llibre d’èxit protagonitzat per antics alumnes de Casp. També es van reformular les jornades d’orientació universitàries a batxillerat, que es van fer en format 100% digital, i s’ha apostat per aportar valor afegit als associats. Per aquests quatre anys, només podem fer que agrair a l’Ignasi i a tots els qui      l’han ajudat en la feina feta.

 

D’ara endavant mantindrem els mateixos valors que ens han fet créixer. I també volem que col·lectius de professors i personal de Casp, de l’escola de música, i d’aquells que no van acabar la seva etapa completa a l’escola, els comparteixin i formin part de la comunitat de Casp. Ajudarem que els alumnes de batxillerat  sentin que els podem resultar útils, ja sigui amb una xarxa d’antics alumnes a l’estranger; o amb més atenció a les seves necessitats. També ajudarem els antics alumnes de qualsevol edat i condició. I, sobretot, aquells antics alumnes que han passat dificultats, ja siguin socials o econòmiques. La xarxa d’antics alumnes del Col·legi Casp està al seu costat i els  donarà suport en tot el que pugui. Per això desenvoluparem un projecte que els pugui aportar cobertura quan altres coses no funcionin com caldria. Volem ser més solidaris que mai, retornant a la societat tot allò que som gràcies als Jesuïtes de Casp. I ens hi posem des d’avui mateix perquè som conscients que malgrat tota la feina que hem fet fins ara, encara en podem fer molta més.

bottom of page