top of page

Un curs especial

El curs 2020-2021 ha estat un any molt diferent per a tothom.
Mariona Molina.jpg

MARIONA MOLINA

Mestra del MOPI

MOPI

L’escola ha estat un espai que ha experimentat molts canvis a causa de la situació de pandèmia que ens ha tocat viure a tots, on la incertesa ha provocat que cada dia s’hagi viscut d’una manera especial. Educadors i alumnes s’han hagut d’adaptar constantment, però el més sorprenent és com ho han afrontat, intentant en tot moment aprofitar al màxim el fet de poder seguir assistint a classe.

 

Ara que s’acaba el curs, podem dir que hem superat amb nota les dificultats d’educar i ser educat en situacions complicades, com per exemple portar mascareta, estar confinat a casa uns dies o, simplement, no poder gaudir de l’estona d’esbarjo com ho fèiem abans.

 

El MOPI, com totes les etapes, també s’ha vist afectat en gran mesura de no poder realitzar moltes de les activitats que més ens agradaven, com conviure i relacionar-nos amb els companys del curs, barrejar grups de diferents edats o rebre la visita de les famílies per ajudar-nos a preparar les celebracions culturals de l’escola.

 

Com ens hem sentit? Quines coses no hem pogut fer per culpa del coranavirus? Quines activitats sí que hem gaudit d’aquest curs tan especial? Alumnes i mestres fan un balanç de l’any escolar i ens expliquen com han viscut el seu dia a dia!

MOPI11.JPG
bottom of page