top of page
people-stacking-hands-together-in-the-park.jpg

És l’AMPA necessària?

Alfredo Belinchón.jpg

ALFREDO BELINCHÓN

AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

Volem aprofitar aquest canal de comunicació per explicar què és l'AMPA. 

Colorful School Poster.jpg

Segur que quasi tothom ha sentit parlar de l’AMPA i sabem que molts ja en sou membres molt actius —gràcies!!— però és bo aturar-se per fer recull i explicar tot allò que s'ha fet i veure què podem fer per seguir contribuint a millorar l'educació dels nostres fills i filles.

 

Les activitats i iniciatives en les quals l’AMPA dóna suport o hi contribueix directament són de diversa naturalesa: esportives, culturals, de suport a l’escola o solidàries en són un exemple. I per la rellevància que té i per l’impacte positiu en totes les famílies que formem part de l’escola, creiem que és molt important donar visibilitat i que les famílies que actualment ja contribueixen amb 26 €/any coneguin millor a què es destinen, i que aquelles famílies que a dia d'avui encara no ho fan puguin trobar bons motius per fer-ho. A continuació us en fem un recull:

 

Anualment contribuïm amb l’escola en aspectes com la formació dels entrenadors de l’àrea esportiva del MENOF, a la despesa addicional que ha de cobrir l’escola per poder sufragar les hores extres de vetlladors per a alumnes amb necessitats especials, així com una aportació al departament de Pastoral impulsant la seva tasca dins l'escola.

 

Les accions en relació amb la solidaritat són de les iniciatives més importants i significatives que encarnen l’esperit de l’escola i els valors que transmeten als nostres fills. En aquest sentit, les aportacions per part de l’AMPA es destinen ja sigui directament i en coordinació amb la direcció a alumnes de l’escola que es troben en situacions econòmiques i familiars difícils mitjançant el Fons de compensació per a famílies, o també fent aportacions a fundacions que realitzen tasques de servei social en entorns i persones en situacions desfavorables, com el Centre Joan Salvador Gavina que atén nens que ho necessiten del barri del Raval, centre que els acull a les tardes ajudant-los a fer els deures, berenar... coses que semblen normals i que en aquell entorn no ho són.

 

Algunes de les iniciatives solidàries més rellevants en les quals participa l’AMPA són el Mercat de Calaf, la Fira de Sant Ponç i el sopar solidari. I gràcies al fet que les condicions sanitàries vers la COVID-19 han millorat molt, estem molt contents d’anunciar que aquest any tornarem a celebrar aquestes festes tan significatives per a la nostra escola.

 

Així, doncs, cal que estigueu atents, que aviat us en comunicarem les dates!

 

L'AMPA, l'Associació de Mares i Pares,
som totes i tots!!

bottom of page