top of page
IMG_9107.jpg

Nova Beca Universitària Antics Casp per a alumnes de batxillerat

La nova Beca Universitària Antics Casp té l’objectiu de finançar el primer curs universitari d’antics alumnes que passin per dificultats econòmiques i, alhora, tinguin resultats acadèmics excel·lents.
202103_MarcVizcarro.jpeg

MARC VIZCARRO

President de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp

logo rodo antics casp copia.png

ANTICS ALUMNES

Els Antics Alumnes de Casp tenim molt clar qui representa el futur de la societat (i també el de l’associació). Els alumnes que actualment curseu el batxillerat sou els qui, amb la formació que esteu rebent, tant acadèmica com personal i espiritual, esteu cridats a liderar el present més immediat per transformar el futur. Per això, des de l’Associació sempre hem volgut estar al vostre costat. I també per aquest motiu ara hem creat una nova iniciativa a la qual us podeu acollir: la nova Beca Universitària Antics Casp. Aquesta beca té l’objectiu de finançar el primer curs universitari d’un o més alumnes de batxillerat −associats a partir de la finalització dels estudis a Casp− els quals teniu resultats acadèmics excel·lents i, alhora, esteu passant per un moment de dificultat pel que fa a la vostra economia familiar.

Una beca social i d’excel·lència

Per fer la sol·licitud només heu d’accedir al web de l’associació, a http://www.anticsalumnescasp.cat  i emplenar el formulari a l’apartat corresponent. El formulari estarà actiu a partir del 15 de maig, que és quan comença el procés. De moment la informació es pot trobar en aquest web: 

http://www.anticsalumnescasp.cat/p/becauniversitaria.html

La Beca Universitària Antics Casp s’adreça a tots els associats als Antics Casp que hagin acabat batxillerat, tot i que es prioritza els qui, com dèiem, esteu passant per moments de dificultat econòmica, ja sigui per la crisi derivada de la pandèmia o per altres motius. Això sí, volem que s’aprofiti al màxim i que aquells que la rebeu en sigueu dignes mereixedors. Per això, el segon criteri que us demanem és que tingueu resultats acadèmics excel·lents i els mantingueu durant el curs universitari que se us finançaria si acabeu sent els beneficiaris de la beca.

Podeu consultar els criteris i tota la informació que vulgueu a les bases d’aquesta nova beca però el més important és l'esperit d'aquesta iniciativa: es tracta d’antics alumnes que estan ajudant altres antics alumnes; perquè tots formem part de la mateixa comunitat de Casp i creiem que és precisament, en moments de dificultats, on hem d’estar els uns al costat dels altres.

Aquesta és una nova eina que posem a disposició de la comunitat de l’escola i, específicament, dels alumnes de batxillerat, als qui ja fem costat des de fa molt temps. El Premi Raimon Algueró als millors treballs de recerca en temàtiques socials, així com el suport posterior amb classes particulars per part d’antics alumnes o la bossa d’hores de cangur perquè pugueu tenir uns ingressos i, fins i tot, el finançament d’una part del títol de monitor, en són les accions més destacables a les quals ben aviat sumarem més iniciatives per fer un acompanyament integral als estudiants durant tota la vostra etapa al batxillerat. 

 

Fons de donacions

Aquesta beca ha estat possible gràcies a un nou fons de donacions que hem creat arran de la donació solidària i desinteressada d’un antic alumne de Casp. Des de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp estem molt agraïts a la contribució però, alhora, refermem la nostra responsabilitat per intentar que aquest fons pugui augmentar de mica en mica, amb les aportacions de tots plegats, per tal que es pugui mantenir, i fins i tot ampliar, a fi d’eixamplar els possibles beneficiaris.

bottom of page