top of page

I el pati de l’Escola es va omplir de bombolles…!

AMPA

Què són tantes bombolles en una nit de juny al pati de l'Escola? Què hi fan més de 200 pares i mares de Casp tot sopant junts? I aquests que són a dalt de l'escenari, qui són?

Més de 200 pares i mares de l’escola participen del Sopar Solidari en suport als infants amb dèficit de defenses i de la campanya #Bufalabombolla 
impulsada per antics alumnes de l’Escola.
1811_AMPA_Llop1OriolAutor2.jpg

ORIOL LLOP SARSANEDA
Comissió Comunicació AMPA

Logo AMPA.jpg
boto grafic.png

BLOG AMPA

Amb totes les fotos

Aquestes preguntes se les podria haver fet qualsevol turista que hagués reservat alguna de les habitacions dels hotels que donen al pati de l'Escola. La resposta a les seves preguntes seria aquesta: el passat 6 de juny es va celebrar la 4a edició del Sopar Solidari organitzat per l'AMPA en suport als infants que pateixen malalties d'immunodeficiència. A aquests infants, col·loquialment se'ls anomena "nens bombolla" perquè necessiten estar més protegits en tenir moltes menys defenses del que és habitual. I què millor que bufar bombolles de sabó com a símbol del suport a la PID Foundation Barcelona, entitat en la qual col·laboren antics alumnes de l'escola?

 

L'èxit de convocatòria es va repetir com en anys anteriors i les fileres de taules ocupaven bona part del pati. Era el torn d'Aurora Fernàndez, farmacèutica de la Vall d'Hebron i antiga alumna de l'escola. En nom de la fundació que han creat amb un grup d'especialistes, va voler agrair el suport rebut a la tasca d’ajudar els infants amb risc per falta de defenses i les seves famílies.

 

Per segona vegada consecutiva, el cantant del grup Amics de les Arts i antic alumne de l'escola, Dani Alegret, ens va acompanyar com a presentador de l'acte. També s'hi va afegir Lluís Payarols, periodista del diari Sport i pare de dos fills de l'escola. I mentre el sopar i la conversa fluïen, les notes de jazz del grup musical liderat per Edu Ferrer (sí l'entrenador de futbol, monitor de l'Escola d'estiu i antic alumne!) van acompanyar la vetllada. 

 

I va arribar un altre dels punts fort de la nit: Dani Alegret va agafar el piano i va tocar algunes de les peces més conegudes dels Amics de les Arts. Edu Ferrer i el seu grup el van acompanyar. Que bé que sonava tot! I els pares i mares, què feien? Doncs bufar i fer bombolles!

Logo_BB_bg_transparent_web.png
bb_bufa_bassa_1.png

El sopar no podia acabar de cap millor manera que jugant al bingo. De fet, ja s'ha convertit en una tradició. Tothom amb les seves cartolines concentrat a cantar línia o bingo! I hi havia més premis que mai, que van quedar molt repartits entre diferents famílies de l'escola. 

 

Abans d'acomiadar-se, molts van ser els qui es van voler fer-se una foto bufant i bufant. 

bottom of page