top of page

Benvinguts als Antics Alumnes!

Donem la benvinguda a la nova promoció d’antics alumnes i els oferim una associació pensada per a ells i per donar resposta a les seves inquietuds.
201906_AnticsAlumnes_IgnasiFernandez.jpe

IGNASI FERNÁNDEZ DE SENESPLEDA

President de l’Associació d’Antics Alumnes Casp

logo rodo antics casp copia.png

ANTICS ALUMNES

Acabem el curs 2018/2019 i un any més l’escola fa el comiat a una nova promoció del seus alumnes. Però alhora que ens acomiadem d’elles i ells com a alumnes, els donem la benvinguda com a antics alumnes. I és que els estudiants de 2n de batxillerat ja han començat a conèixer que en acabar el batxillerat, formaran part del col·lectiu d’exalumnes, i que aquest s’organitza al voltant de l’Associació d’Antics Alumnes. Tant a ells com als nous delegats de promoció els donem la benvinguda!

 

Des de l’Associació d’Antics Alumnes de Casp volem que els nois i noies no només ens coneguin sinó que, a més, participin d’aquelles activitats que organitzem i que van destinades a ells. El CASPROCK 018, el concert solidari de Nadal que es va celebrar el passat desembre a l’Espai Fontana, i el Torneig Solidari de Futbol Sala del mes de març, que enguany ha arribat a la segona edició amb gairebé el doble de participants que l’any passat, són dos exemples d’activitats organitzades per l’Associació per als estudiants de batxillerat i que van servir per recaptar fons per al Projecte Frontera Sud, on alguns d’ells ja hi participen de manera activa.

 

Volem ser una plataforma que també ajudi als actuals alumnes i a les seves famílies. En aquest sentit, tenim molts exalumnes preparats per donar classes particulars de reforç i que coneixen la metodologia d’aprenentatge de l’escola i el nivell d’exigència, sempre amb els valors ignasians al capdavant. Igualment, podem oferir a les famílies una borsa de vetlladors que s’ofereixen a les famílies que ho necessitin per a la cura dels seus fills. Precisament, l’expertesa i les trajectòries de molts antics alumnes de l’escola, no només ens han de fer sentir orgullosos, sinó que també es posa a disposició dels més joves per tal d’afavorir una transmissió de coneixement i experiències. Un exemple en són les taules rodones professionals que organitzem juntament amb l’escola.

 

En definitiva, l’Associació d’Antics Alumnes s’integra com un col·lectiu més al voltant de l’escola, junt amb les famílies, els professors, els monitors d’extraescolars i els alumnes, per conformar el que anomenem comunitat educativa. Una comunitat en la qual interactuem els uns amb els altres per ajudar-nos a tirar endavant el projecte educatiu de Jesuïtes.

 

Veniu a conèixer-nos!

bottom of page