top of page

Què és Casp per a tu?

Hem volgut que els nostres companys responguessin la pregunta següent: què t’emportes de Casp? Us convidem a llegir les respostes.
Foto_pol moncunill_ok.jpg

POL MONCUNILL CALVET
Alumne 4t ESO

Alba campos.jpg

ALBA CAMPOS LORENTE
Alumna 4t ESO

ALUMNES

Nosaltres, els alumnes de quart d’ESO, estem a punt de finalitzar una etapa molt important.  Durant aquest període hem après moltes coses. Ens emportem una motxilla plena d’emocions i d’experiències viscudes. Per a alguns de nosaltres ha arribat l’hora de posar-hi un punt i a part a l’estada a Casp. Hem volgut que els nostres companys responguessin la pregunta següent: què t’emportes de Casp? Us convidem a llegir les respostes.

Ara mateix estem vivint  els nostres últims dies al segon pis de l’edifici de Casp 25. A partir de l’any que ve ocuparem el primer pis,  acompanyats amb la famosa etapa anomenada batxillerat. Això ens implica molts canvis, un d’ells la maduresa i la responsabilitat, cada vegada més ens apropem a la nostra vida adulta. Deixem enrere un període on hem pogut experimentar  molts canvis i emocions, hem utilitzat les noves experiències per créixer  i millorar com a persones. Per a alguns dels companys, ha arribat l’hora de posar-hi un punt i a part  a aquesta etapa. Així doncs, des d’aquí els volem desitjar molta sort en els nous camins que se'ls hi presenten. Per això, ara més que mai, ens agradaria recordar i tenir presents totes les vivències, que molts de nosaltres hem viscut al llarg d’aquests 10 anys, a Casp. Ens emportem records molt positius, que sempre perduraran en la memòria, i d’altres de no tan positius dels quals hem sigut conscients i  hem sabut rectificar, aprenent  així dels nostres errors. 

Sobretot ens agradaria recordar vivències com els recessos, les excursions, els campaments i els GPACs, que, a part de passar-nos-ho molt bé, ens han donat les eines per construir els nostres valors. Finalment, volem agrair a tot l’equip de l’escola: mestres, educadors, equip directiu, secretaria, porters, cuiners... que sempre han estat allà i que gràcies a ells, tots nosaltres hem pogut gaudir d’aquests meravellosos anys.  

Moltes gràcies a tots els qui formeu part d’aquesta família!

Cinc alumnes del curs han volgut compartir amb nosaltres uns vídeos on ens expliquen que s’emporten d’aquests anys a Casp.

bottom of page