top of page
Captura de pantalla 2020-12-17 a les 21.

L’Espai Migdia en temps de COVID

El 2020 està sent un any ple de reptes col·lectius, que com  no podria ser de cap altra forma, han transcendit també al petit microcosmos que és l’Espai Migdia
Natàlia Abrego.jpg

NATÀLIA ABREGO

Coordinadora Espai Migdia MOPI/PIN

Montserrat Figueras.jpg

MONTSERRAT FIGUERAS

Cap de Cuina

MENOF

És un any que ens està obligant a sortir de la zona de confort, a repensar l’organització, a ser creatius i adaptar el projecte de lleure a les circumstàncies sense que perdi la seva essència. Aquest 2020 és un any d’aprenentatges i de responsabilitat col·lectiva on els infants i joves ens estan donant un exemple d’adaptació increïble.

L’inici de curs atípic ha fet que valorem la quotidianitat d’altres anys, aquella ”normalitat” que creiem garantida i totes hem descobert que no ho estava tant. També ens està permetent viure l’estona de lleure d’una forma més familiar, en petits grups, en un espai sense pilotes on poder crear jocs i on el vincle amb el monitor referent és encara més fort.

Un curs on posar en valor la feina de les companyes de cuina, que tants anys porten tenint cura dels protocols de seguretat alimentària, d’higiene i desinfecció i que amb mirada còmplice, molt abans de cap virus, avisaven als monitors quan algun nen se’ns escapava sense rentar-se les mans. 

Aquest 2020 és un any on estar alerta i ser molt curosos, però també un any on fer de la creativitat un pilar i explorar què ens poden oferir de positiu els canvis que estem vivint.

bottom of page