top of page
WhatsApp Image 2021-11-26 at 13.32.04.jpeg

Nova Junta de l’AMPA de Casp

Carlos Trenchs.jpg

CARLOS TRENCHS

President de l'AMPA

Logo AMPA.jpg

AMPA

El passat 19 d’octubre es va produir el relleu dins de l’AMPA i així es va donar per finalitzada la gran feina impulsada per la Natàlia, l’Oriol i la Susana, com a presidents, junt amb la resta de membres de la junta. Moltes gràcies per la dedicació i l’estima durant tots aquests anys. La Berta, l’Alfredo, l’Anna, la Gloria, l’Emma, la Laura, l’Ana i jo mateix assumim amb responsabilitat i il·lusió el testimoni. 

ampa_nova junta.jpg

Casp és una gran escola. No sols per la història, la dimensió o el conjunt de mestres i persones que impulsen el projecte educatiu. La vocació de servei, l’empoderament als alumnes amb projectes i responsabilitats o el paper de les famílies son uns valors molt destacables. 

 

És amb aquesta vocació de servei que des de la nova junta volem ajudar, junt amb el conjunt de delegats de curs i de classe, a fer de CASP una institució millor, més solidària, més implicada, més activa.

 

Per fer-ho hem dissenyat per a aquest primer any un pla on:

  1. Volem conèixer el funcionament del col·legi.

  2. Volem ordenar i fer créixer l’impacte de l’Ampa.

  3. Volem fer-ho de la mà de les famílies –implicant-hi a més i més pares i mares a les diferents comissions–.

  4. Volem prioritzar la nostra activitat en dos grans àmbits. Recuperar les activitats presencials com el Mercat de Calaf, l’Escola de Pares o el Sopar Solidari i impulsar un instrument nou per canalitzar la solidaritat de les famílies vers les que tenen més dificultats o les entitats de l’entorn.

 

Us anirem compartint en aquesta publicació les novetats. Moltes gràcies per la confiança.

Una història d’èxit de l’AMPA de Casp

COMISSIÓ REUTILITZEM

ampa.casp@fje.edu

PAPARERA.jpg

La comissió del REUTILITZEM 

La comissió del REUTILITZEM es va crear el gener del 2016 amb la idea de donar una segona oportunitat a la roba d’esport, bates, màrfegues… per aconseguir una escola més verda, sostenible, austera i generosa. La participació i rebuda de la iniciativa va ser tot un èxit ja des del primer moment. 

 

Després de 10 paradetes i algunes vendes “on line” amb l’ajuda dels delegats en la temporada de pandèmia, s’han arribat a recollir un total de 3.500 euros, i tot ha estat gràcies a la implicació de les famílies que han comprat i a les que han donat roba. El Reutilitzem va destinat a totes les famílies de l’escola, però es fa una atenció especial a totes les que disposen de pocs recursos. 

 

Com funcionem?

A les entrades de Casp, Llúria i MOPI trobareu uns cubells on podeu anar deixant la roba que ja no utilitzeu. Les Mares Reutilitzadores –així es com ens han batejat– la classifiquem i en fem una repassada. Val a dir que en general la roba arriba en bon estat. 

 

Quan fem les paradetes?

Intentem fer una paradeta trimestralment, però tot depèn del volum de roba que anem recollint. 

Ho comuniquem a les famílies enviant-los un missatge de correu indicant-hi dia, hora i lloc de la paradeta.

 

Les Mares Reutilitzadores us animem que continueu col·laborant amb aquesta Comissió i us agraïm la vostra implicació ja que sense vosaltres no seria possible.

WhatsApp Image 2021-11-26 at 13.32.04.jpeg
bottom of page